fbpx

Cabina Foto

Stim ca vrei sa oferi o experienta fun invitatilor tai asa ca am pregatit o multime de accesorii si fundaluri din care sa alegi exact ce se potriveste evenimentului tau!

Alege intre cabina foto deschisa sau inchisa si personalizeaza-ti fotografiile. Impreuna vom gasi acel design special si care sa te reprezinte

 Alege o cabina foto eleganta, cu accesorii pe masura si pastreaza amintirile vii! Fie ca vorbim despre o nunta, un botez, o aniversare sau o petrecere corporate, Cabina Foto Dual Art este alegerea potrivita pentru distractia si amuzamentul invitatilor! Accesoriile vor da nastere multor momente amuzante si vor fi, cu siguranta, un plus pentru o atmosfera minunata. Mai mult decat atat, toata lumea va fi incantata de fotografiile primite pe loc sau de simpaticii magneti de frigider!

De ce cabina Dual Art?

Fotografii de calitate

Claritate si culoare, luminozitate si contrast in printuri de 10x15cm. Toate fotografiile dumneavoastra vor fi printate si livrate pe loc, utilizand imprimante si hartie foto de calitate superioara.

Echipamente de top

Echipa noastra lucreaza cu aparate foto DSLR, lumini profesionale de studio si imprimante foto ce asigura cea mai buna calitate a fotografiilor. Deopotriva, puteti opta pentru un green screen sau un fundal foto elegant, in tendinta cu tematica petrecerii!

Cabina deschisa

Un concept elegant si modern ce va atrage privirile tuturor invitatilor dumneavoastra si le va starni in egala masura curiozitatea! Cabina Foto Dual Art impreuna cu accesoriile ei viu colorate, va fi cu siguranta vedeta petrecerii!

Accesorii amuzante

Va oferim o gama larga de accesorii viu colorate care vor garanta distractia. Fie ca e vorba despre ochelari, palarii sau alte accesorii haioase, invitatii vor fi cu siguranta incantati de ipostazele amuzante in care se vor regasi!

Printuri nelimitate

Toata lumea va primi pe loc fotografiile realizate la Cabina Foto Dual Art si toti isi vor aminti cu drag de un eveniment cu adevarat reusit! Clipele inedite vor fi rememorate si vor aduce din nou zambete.

Magneti de frigider

Mai mult decat fotografiile primite pe loc, puteti opta si pentru magneti, portrete mici si elegante care vor arata minunat pe frigidere sau alte suprafete metalice.